dimecres, 19 de novembre del 2008

117

La major o menor dificultat de la professió, no pot qüestionar la vàlua del professional.

* * *


Us convido a participar en el 1r Concurs Solidari de Fotografia Digital, que tindrà lloc dins de la celebració del torneig de BASQUET 3x3 que organitza INTERMÓN OXFAM, el diumenge 21 de desembre d'enguany al PALAU JOSEP MORA de MATARÓ.

6 comentaris:

Xurri ha dit...

però la vàlua del professional si pot qüestionar la dificultat de la professió. se m'acuden uns quants exemples del meu gremi... je

(curiosament, la paraula de verificació és "shame")

el pensador ha dit...

Curiós és poc. Déu n'hi do, Xurri, amb el que t'arribes a fixar.

...i sí, sembla que a l'inrevés, sí que funciona com tu dius.

Deric ha dit...

ni tampoc el temps que trigui en fer la seva feina.
Ho dic perquè de vegades, quan fas les coses ràpidament et diuen: "no pot estar bé, has corregut massa", correr no vol dir fer-ho malament.

Anònim ha dit...

La vàlua del professional es demostra amb la qualitat de la feina realitzada, idependentment de la dificultat de la feina.
Cal tenir en compte que hi ha coses que per una gent són força difícils i per altres molt fàcil, coses difícils que hi ha qui fa ràpid i coses fàcils que hi ha a qui se li eternitzen.
Per això els bons professionals són aquells que fan bé les coses a una velocitat acceptable. (tot i que la enveja, o la falta de capacitat pròpia faci creure que al fer-ho tan ràpid no es pot fer bé)
Tot i que a mi sempre m'ha agradat gaudir d'allò que faig :) pot ser sóc massa detallista :)

el pensador ha dit...

De ben segur que no, Deric. Tot i que convindràs amb mi, que ser bo i a sobre ràpid, si més no, és més difícil que ser simplement bo ;-)

el pensador ha dit...

Una bona màxima, monsieur Voltaire. Malauradament no tothom és capaç de gaudir d’allò que fa. I mira que és fàcil aconseguir-ho, oi? Tan sols cal fer allò del que hom acostuma a gaudir ;-)