dissabte, 14 d’agost del 2010

No fotem el burro



Els logos de les formacions polítiques, s’han posat per ordre de constitució. També s’han d’entendre incloses la resta de forces independentistes que pel seu nombre i donat l’espai no hi figuren.

No són moments per retrets, ni per personalismes, ni per menyspreus, ni per fer valoracions de si hom és més o menys independentista que altri. Són moments en els que la unitat és, més que necessària, imprescindible per assolir els nostres objectius. És moment d'abandonar el singular i parlar en plural. Deixem de criticar-nos, i tant de bo sortissin 50 opcions més, que de més properes a cadascun dels que les seguissin, aconseguissin un convenciment mutu per anar de la mà en una sola. Calen revulsius que ens esperonin a tots plegats. Com molt bé va dir en Titot a Arenys de Munt, ja ens barallarem, i molt, quan discutim la constitució, però no per assolir la independència.

Per arribar al nostre destí, és imprescindible que fem el camí junts; i no el podrem fer si ens entestem a negar-nos com a companys de viatge.

Salut!